avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Autorizatii si documente necesare pentru PFA - Frizer
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Autorizatii si documente necesare pentru PFA - Frizer

Buna ziua,
As dori cateva informatii despre urmatorul caz daca se poate.
Am un prieten, el a infiintat un PFA cod caen 9602 - "Coafura si alte activitati de infrumusetare" (sediul PFA-ului este in localitate, adica acasa mai exact jud. Arad, loc. Sofronea) , de asemenea el este Frizer, are o casa de marcat ambulanta, unde el isi desfasoara activitatea atat acasa in localitate cat si la un salon in oras (mai exact jud. Arad, mun. Arad) mai exact pentru asta si-a facut casa de marcat ambulant.
intrebarea este in felul urmator, ce autorizatii/acorduri/documente sunt necesare pentru a functiona conform legii ? (precizez faptul ca la salon are contract de comodat cu proprietarul salonului). Trebuie de la primaria unde este sediul PFA-ului acord de functionare?
Daca imi puteti spune exact de ce este nevoie.
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Pfa cod caen 9602 razviko razviko Buna ziua, Am deschis un PFA cu cod caen principal 9602 si cu sediul profesional acasa (in comuna/localitate), dar imi desfasor activitatea intr-un salon ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen pot folosi? Lauramlr Lauramlr Buna ziua! Având în vedere că meseria de stilist extensii gene a fost introdusă în România, in urma unui curs de extensii gene, pot deschide un PFA ... (vezi toată discuția)
Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati: - prestări servicii cosmetice Si tatuaje - magazin online produse ... (vezi toată discuția)