avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Militari veterani
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Militari veterani

Am titlul onorific de militar veteran in baza legii82/2006. Comform acestei legi am dreptul la gratuitate pe mijloacele de transport in comun. Cei de la transbus buzau nu vor sa-mi elibereze acel abonament. Nu-mi este oare incalcat un drept?

Alte discuții în legătură

Militar cu titlul de veteran daniel198070 daniel198070 Bună dimineața. As dori să-și ziceți ce scutiri la impozit pe teren și clădiri am dreptul? Daca am avea ceva drepturi și gratuități oferite de ... (vezi toată discuția)
Gratuitate transport ginaro ginaro Buna ziua! Conform legii, o persoana cu handicap accentuat are dreptul la gratuitate pe toate liniile de transport urban (de suprafata si metrou). Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Ajutor inmormantare pentru veteran nico_fair nico_fair Buna ziua. Bunicul meu a decedat acum 1 saptamana si nu stim inca daca mama mea poate beneficia de ajutor de inmormantare pt acesta, mentionez ca avea 90 ... (vezi toată discuția)