avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Deducerea personala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Deducerea personala

Bună ziua,
Am un venit brut de 2774lei, din care CAS 694lei, sănătate 277lei, impozit 156lei și deducere personala 500lei. Salariu net îmi apare 1647lei. Întrebare: deducerea personala nu trebuia sa mi se adauge la salariu? Rămâne în aer cumva suma de 500....apare pe fluturaș dar cine beneficiază de ea?

Alte discuții în legătură

Plata concediului medical Adriyadriana Adriyadriana Buna ziua,am o întrebare,am concediu medical de pe 13 -17 noiembrie 2017 ,as dori sa stiu deacă mi se va plati.Menționez ca nu am inca 6 luni lucrate,sunt ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri in legatura cu salariul meu! andreifekete andreifekete Buna! Nu inteleg foarte bine fluturasul meu, tichetele de masa le primesc pe langa salariul net sau se incadreaza in salariul net? Am asa: Salariu de ... (vezi toată discuția)
Deduceri salariale pe fluturaș B. U B. U Buna ziua! Am o nelămurire in legătură cu deducerile salariale, o persoană beneficiază de deducerea personala si cea suplimentara, avand in întreținere ... (vezi toată discuția)