avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Situatii financiare anuale societati cu capital ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Situatii financiare anuale societati cu capital integral sau majoritar de stat

Buna ziua, am o societate cu capital de stat ( societate comerciala infiintata de primarie/societate cu capital integral sau majoritar de stat) ma poate ajuta si pe mine cineva cu termenul de depunere pentru situatiile financiare anuale an 2018? In luna 12.2018 am primit o adresa prin care mi se aducea la cunostinta ca soietatea a fost reclasificata si am trecut de la lista B la lisat B+D, urma sa fac prima raportare pentru S1001 ,lista D la data de 25.01.2019. Cand trebuie sa depun urmatoarele declaratiila S1001 : 05.03.2019 date revizuite? si 31.03.2019 date finale? . Pentrul lista B depuneam datele finale la termenul depunerii situațiilor financiare anuale 30.05.2019. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu termenul la bilant?( pentru ca S1001 date finale trebuie sa coincida cu datele din bilant, dar bilantul eu il duc la un expert judiciar si daca am greseli in cursul anului le modificam, ce facem in cazul in care depunem s1001 final si nu mai corespunde cu BILANTUL?)

Alte discuții în legătură

Dizolvare firma Ema Cosma Ema Cosma Sotul meu are o firma (SRL) pe care a inchis-o acum 3 ani. De atunci a depus mereu bilant anual fara activitate. Dupa 3 ani nu i-a mai primit bilantul pe motiv ... (vezi toată discuția)
Srl - raspunderea depunerii situatiei financiare anuale cosdep cosdep Buna ziua, Am cateva nelamuriri legate de situatiile financiare anuale la un SRL(2 actionari): -ce se intampla daca nu sunt aprobate in AGA; cine raspunde de ... (vezi toată discuția)
Semnare bilant 2009 loredana.m loredana.m Buna seara, care mai este legea cu privire la semnarea bilantului. Daca sunt administrator cu studii superioare dar nu am contract de munca la firma pot semna ... (vezi toată discuția)