avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... S.U.G.T. Onesti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

S.U.G.T. Onesti

Buna ziua! Stie cineva unde as putea găsi arhiva de la S .U. G .T . Onesti ? Ii trebuie tata lui meu pentru dosarul de pensionare.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Doryano , utilizator 20:07, 13 Ianuarie 2021
Mecon” Onești - S.A. = Întreprinderea de utilaj greu și transport pentru construcții Onești.

SC Mecon SA Oneşti a fost radiata , lichidator judiciar fiind ExpertBC SPRL cu sediul în Bacău, str,.I.S.Sturdza,nr. 74, jud, Bacău .

Luati legatura cu acesta sa va spuna unde este arhiva .
Buna ziua! Bunicul meu a lucrat la S.U.G.T. ONESTI si are nevoie de cartea de munca pentru pensie .cum as putea sa o găsească. Firma nu mai este...
Multumesc !
Vedeti raspunsul de mai sus.
Un număr de telefon unde pot gasi .sunt din suceava și nu aș bate drumul pana acolo fara sa rezolv !? Multumesc

Cornel Vasile a scris:

Vedeti raspunsul de mai sus.

Din pacate firma este radiata din 24 Februarie 2017.

Adresati-va Serviciului Judetean Bacau al Arhivelor Nationale
Adresa: Strada Vasile Alecsandri nr. 5, Bacău, cod 600010, jud. Bacău
Telefon: 0234/511686
Fax: 0234/511686
E-mail: bacau@arhivelenationale.ro

Alte discuții în legătură

Consultanta bacau, t.c.ind. onesti kindler kindler As dori sa obtin doua adeverinte pentru grupa a doua de munca, pentru prioada in care am lucrat (4 ani) la T. C. Ind. Onesti (Gh. Gh. Dej). Daca exista un ... (vezi toată discuția)
Arhivele firmelor botezatuion botezatuion Buna seara. Stie cineva unde se afla arhiva firmei SC SELTECO SA Onesti, infiintata in martie 1998 , desfiintata in 2004.? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Arhiva cărți de muncă Eduard.bortos Eduard.bortos Buna seara. Am nevoie de o informatie va rog.Unde as putea gasi arhiva cartilor de munca a unei societati, INDUSTRIA DE CONFECTII BACAU secția Gheorghe ... (vezi toată discuția)