avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 202 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prima Casa 2019 - contract
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prima Casa 2019 - contract

Am aplicat la acest program si mi s-a preaprobat o suma de banca. Aplicatia si evident creditul preaprobat e pe numele meu. Intrebare: pe ante-contractul de vanzare si contractul de vanzare apoi, la cumparator il pot trece si pe viitorul sot (nu suntem inca casatoriti), desi creditul preaprobat este pe numele meu? Poate fi o problema la banca acest aspect? Vreau sa stiu din timp pentru momentul incheierii contractului. Multumesc
Ultima modificare: Joi, 28 Martie 2019
ggasokaa, utilizator

Alte discuții în legătură

Titlul de proprietate RoseDanielle RoseDanielle Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu o problema. Eu si prietenul meu ( viitor sot) vrem sa ne luam un apartament prin programul prima casa. Dar ... (vezi toată discuția)
Vrem sa ne casatorim si el are datorii la banca... alexappm alexappm Viitorul sot are datorii la banca si eu vreau sa fac imprumut la banca pentru \' prima casa \'si vrem sa ne casatorim, intrebarea este daca fac imprumutul la ... (vezi toată discuția)
Prima casa diminuare credit Genygeny Genygeny Am facut credit si am primit preaprobarea a 23000 euro am gasit apartamentul,am facut antecontractul si am platit avansul ..Dupa evaluarea apartamentului ni ... (vezi toată discuția)