avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Asociat in SRL doreste sa devina si PFA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Asociat in SRL doreste sa devina si PFA

Buna ziua,
Va solicit sprijinul pentru urmatoarea situatie:
De curand am deschis un SRL cu activitate principala cod CAEN 7022, in care suntem 2 asociati, ambii si administratori. Colegul meu este expert contabil membru CECAR si doreste sa se inregistreze PFA cu cod CAEN 6920. In aceasta calitate, de PFA, poate sa:
- furnizeze servicii de contabilitate pentru SRL in care este asociat si administrator?
- utilizeze PC-ul SRL pentru activitatile PFA (atat pentru SRL cat si pentru alti clienti)?
- declare sediul social pentru PFA la aceeasi adresa unde este declarat si sediul SRL?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Infiintare srl -cod caen 6920 mitroi_mih mitroi_mih Sunt interesat de documentele si conditiile necesare infiintarii unui SRL in domeniul contabilitatii . (vezi toată discuția)
Infiintare sc cu obiect de activitate servicii contabile cameliaion cameliaion am o mare rugaminte....doresc sa infiintez o societate care sa se ocupe cu pregatirea actelor pentru declaratii si bilant....deoarece inca nu am terminat ... (vezi toată discuția)
Infintare firma prestari servicii contabilitate Bratescu Madalina Elena Bratescu Madalina Elena Vreau sa-mi deschid un srl care sa aiba ca domeniu de activitate prestarea de servicii contabile. Mentionez ca nu sunt inca membru ceccar, dar am studii ... (vezi toată discuția)