avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inventariere si casare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inventariere si casare

Buna ziua.
Am urmatoarea situatie: mai multe comisii de inventariere si doua comisii casare (una pentru mijloace fixe si una pentru obiecte de inventar), numite prin decizie a administratorului companiei. Se doreste modificarea procesului. Este posibil sa se inlocuiasca comisiile de inventariere cu o singura comisie, care sa fie si comisie de casare? Cine decide cati membri trebuie sa fie in comisia de casare si ce pregatire trebuie sa aiba acestia ? Nu am gasit in legislatie componenta comisiei de casare, ci doar a celei de inventariere.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Nota de rebut/pv casare teiu teiu situatie: in cazul in care un container prezinta defecte majore sau se distruge ca urmare a manevrarii sau a transportarii dintr-un loc de depozitare in altul ... (vezi toată discuția)
Cum se caseaza obiecte de inventar cmi Amitrica Amitrica Buna ziua, Ma intereseaza cum procedez ca sa casez obiecte de inventar din cadrul unui cabinet de medicina de familie (imprimanta, monitor etc) (vezi toată discuția)
Procedura casare mijloace fixe si obiecte de inventar noiembriesm noiembriesm Buna ziua, Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru casarea unor mijloace fixe si obiecte de inventar. In mod normal se ... (vezi toată discuția)