avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Casa locuita dar cu autorizatie de Atelier de pictura ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Casa locuita dar cu autorizatie de Atelier de pictura si garaj

Buna ziua
Situatia este urmatoarea : o cunostinta si a facut o casa dar din motive de el stiute a scos autorizatie de Atelier pictura si garaj. El nu detine firma, nu a functionat niciodata nici o afacere acolo. Este casa de locuit. Acum dupa receptie nu stiu nu ce s a intamplat dar nu a declarat rolul nou. A primit acum decizie de impunere de 60 mii lei de la primarie pt constructia in cauza si pt ca nu depusese evaluare. A facut evaluare si a scazut la 16 mii lei. Deci plateste pe casa undeva la 4 mii lei anual. Casa mea e de 2 ori mai mare si stau langa el si eu platesc 1,1 mii lei anual. La primarie e clar, trebuie sa ii schimbe destinatia si e bun de plata din urma. Intrebarea este daca are vreo sansa sa castige in justitie , unde vrea sa demonstreze ca acolo e casa si nu altceva.
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 8 Aprilie 2019
IulianL, utilizator

Alte discuții în legătură

Scoatere din circuitul agricol patraulea patraulea Buna ziua,este vb de un teren scos din circuitul agricol,pe care s-a obtinut o autorizatie de constructie.La cadastru nu s-a facut modificarea si apare tot ... (vezi toată discuția)
Speta impozit pe cladiri. pivnita noul cod fiscal medellin medellin Buna ziua Locuiesc intr-o casa cu multe apartamente (12) in care detin un apartament, un garaj si o pivnita compusa din 4 boxe. cand s-a facut apartamentarea ... (vezi toată discuția)
Speta impozit cladiri. pivnita noul cod fiscal. medellin medellin Buna ziua Locuiesc intr-o casa cu multe apartamente (12) in care detin un apartament, un garaj si o pivnita compusa din 4 boxe. cand s-a facut apartamentarea ... (vezi toată discuția)