avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Memoriu catre Inspectoratul Scolar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Memoriu catre Inspectoratul Scolar

Buna ziua. Aveti vreo sugestie/ recomandare pentru intocmirea si transmiterea unui Memoriu pentru a obtine pentru copiii nostri - viitori elevi de clasa a8a- un program scolar in cursul diminetii in anul urmator, in conditiile in care intreaga scoala va fi relocata intr-o alta scoala in vederea consolidarii celei actuale? Mentionez ca la inscrierea in aceasta scoala renumita din Bucuresti-la care s-a intrat prin examen de admitere- se cunostea acest program standard pentru clasele a8a, acesta fiind unul din motivele principale de alegere a acestei scoli pentru multi dintre elevi/parinti. In urma relocarii intr-o alta scoala din cartier, programul acestor elevi va fi intre orele 14-19.30, total inadecvat pentru acest an de studiu. Conducerea scolii ne sprijina cat poate dar nu exista alte variante pentru un alt program de desfasurare a orelor. Exista cumva vreo reglementare legala la care sa putem face referinta in vederea obtinerii acestui program? Multumesc

Alte discuții în legătură

Declaratie pe proprie raspundere parinti pentru fapte ale elevului in timpul cursurilor adrianak72 adrianak72 Buna seara, Intrebarea mea este legata de urmatoarea situtatie cu care ne confruntam cu colegele. In scoala la care predau eu, ca profesor de sprijin, avem ... (vezi toată discuția)
Probleme exmatriculare din cauza absentelor Potco Potco Salutare, intru direct in subiect pentru a nu mai lungii discutia. Am fost azi dimineata exmatriculat din cauza absentelor dar nu am fost instiintat scris. ... (vezi toată discuția)
Pauzele dintre orele de clasa a elevilor mihaialbert mihaialbert Buna ziua, Am un copil in clasa I. Petrece 4 ore de cursuri zilnic de luni pana joi la scoala, iar vinerea are 5 ore. Nemultumirea mea este ca in pauze toti ... (vezi toată discuția)