avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract FIDIC
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract FIDIC

buna,lucrez la o firma de constructii si avem un contract FIDIC (rosu) cu AQUABIS (SC „AQUABIS” SA Bistriţa-Năsăud, este o societate de importanță judeţeană sub autoritatea Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud,biectul de activitate al societăţii constă în:

captarea, tratarea, transportul, acumularea şi distribuţia apei potabile în toate cele șase sisteme zonale;
canalizarea şi epurarea apelor uzate menajere şi industriale;
realizarea programelor de investiţii necesare pentru dezvoltarea acestor servicii;
servicii de proiectare şi prestări servicii specifice profilului de activitate;
achiziţionarea, montarea, repararea, verificarea aparatelor de măsurat debite;
exploatarea şi întreţinerea sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare.) care nu mai vrea sa faca plati catre noi. Noi am vrea sa suspendam lucrarile pana vor face plati dar nu stim exact ce cadru legal sa aplicam?
Ultima modificare: Luni, 15 Aprilie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cota tva servicii vidanjare ClaudiaN ClaudiaN Buna tuturor, puteti sa-mi spuneti, va rog, care este cota de TVA pentru serviciile de vidanjare? Se aplica 9%, fiind considerate servicii de canalizare, sau ... (vezi toată discuția)
Vidanjare furnizare apa ,curatire canale VS_ABUTOAIEI VS_ABUTOAIEI Va rog sa-mi spuneti ce coduri Caen trebuie sa aiba o firma care intentioneaza sa furnizeze apa si sa intretina canalizarea dintr-o comuna /oras ? Ce ... (vezi toată discuția)
Autorizare punct de lucru ii LacatusIonela LacatusIonela daca vreau sa deschid o intreprindere individuala pt.vidanjari imi trebuie si punct de lucru? (vezi toată discuția)