avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Livrare intracomunitara de bauturi alcoolice prin ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Livrare intracomunitara de bauturi alcoolice prin magazin online

Buna ziua,
Un magazin online de bauturi alcoolice primeste o comanda de la un client din UE neinregistrat in scop de TVA. Care sunt obligatiile vanzatorului din punct de vedere fiscal?
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 23 Aprilie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Magazin online operatie triunghiulara prestari servicii StilmarConfectii StilmarConfectii Buna ziua.Doresc sa-mi deschid un magazin online.Urmare comenzilor lansate de vizitatorii site-ului meu, eu persoana juridica platitoare de tva in Romania ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392 misaaa misaaa am nevoie de o lamurire si anume: - sunt P.F.A. la norma de venit, neplatitor de TVA in Romania(am cod fiscal fara RO) - inregistrat in R.O.I., inregistrat ... (vezi toată discuția)
Tva in regim dropshipping pentru romania StefanRad StefanRad Buna ziua! Detin o firma neplatitoare TVA si as dori sa fac dropshipping direct din china in Romania si am cateva nelamuriri in privinta platii TVA-ului pentru ... (vezi toată discuția)