avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Reactivare contribuabil inactiv fiscal (PF)
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Reactivare contribuabil inactiv fiscal (PF)

Buna ziua,

In 2014 am infiintat o firma cu inca un asociat, amandoi fiind administratori. In 2015 aceasta firma a fost declarata inactiva fiscal. In 2016 m-am retras din calitatea de administrator, ramanand cu 5% in calitate de asociat (celalalt asociat mai era asociat unic in alta societate, asa ca nu m-am putut retrage definitiv)

La inceputul lui 2019 am reusit sa ies cu totul din aceasta asociatie.

In cazierul meu fiscal apare mentiunea legata de intrarea in inactivitate a societatii respective la
sfarsitul lui 2015.

Intrebarea mea este, conform OG 39/2015, aceasta mentiune nu se sterge la 1 an dupa ce incetez sa reprezint societatea? De mentionat este ca nu am fost desemnat reprezentant in niciun fel dupa ce m-am retras din calitatea de administrator.

Daca ar fi trebuit sa se stearga si nu s-a sters, eu ce pot sa fac?

Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 29 Aprilie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Stergere fapte cazier fiscal. alexv. alexv. Buna ziua, va rog dacă este cineva care ma poate ajuta cu raspuns. In 2006 am fost numit DOAR administrator intre-o firma a cumnatului meu, care este ... (vezi toată discuția)
Cazierul fiscal al administratorului Frigioiu52 Frigioiu52 Buna ziua, As vrea sa stiu daca cazierul fiscal al administratorului unui SRL pentru expirare valabilitate sediu social se sterge dupa 5 ani. Sediul a fost ... (vezi toată discuția)
Cazier fiscal alex27ionescu alex27ionescu Buna ziua ! O persoana este asociata in mai multe societati comerciale. Una dintre ele se afla in inactivitate fiscala. Din cauza asta se inscrie fapta in ... (vezi toată discuția)