avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... achizitie locuinta anl
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

achizitie locuinta anl

Buna ziua,
Locuiesc cu chirie intr-o locuintă anl de aprox. 2 ani si intentionez să o cumpăr. Mentionez că dețin in proprietateo locuință achiziționata prin contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager (uzufructul este al mamei). Una dintre condițiile achizitionarii unei locuinte ANL este sa nu ai o alta locuinta in proprietate sau sa ai doar o cota parte a unei proprietati. Intrebarea mea este : daca donez jumatate din locuinta pe care o am in proprietate fratelui meu, sunt eligibil la cumpararea locuintei ANL?
Ultima modificare: Joi, 25 Aprilie 2019
URIAS, utilizator

Alte discuții în legătură

Finantari tineri casatoriti DanielaMihaela DanielaMihaela Banuiesc ca asta e vesnica intrebare a tinerilor casatoriti : exista vre-un ajutor din partea primariilor sau vre-un program de finantare europeana pentru ... (vezi toată discuția)
Părinții mei dețin două case, iar într-una din ele locuiesc eu cu familia. ce acte să facem, ținând cont de faptul că am un frate: donație sau vânzare-cumpărare? aandreihn aandreihn Buna ziua, părinții mei dețin 2 imobile (case) una in care locuies ei cu fratele meu mai mare, și una in care locuies eu cu sotia și copilul, aceasta casa ... (vezi toată discuția)