avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care este salariul unui psiholog angajat primarie de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care este salariul unui psiholog angajat primarie de comuna la un centru de Zi?

Sunt angajata ca psiholog practicant la un Centru de Zi ce apartine unei primari.Salariul meu de incadrare 2270 lei,este cu mult mai mic decat al paznicului - 29oolei si sub salariul minim pe economie pentru cei cu studii superioare.De la primarie am primit un raspuns laconic cu ”atat avem buget,atat am putut noi sa va oferim”
Care este grila de incadrare cf legii salarizarii in cazul celor care nu se regasesc pe anexa celor ce apartin clasei administratie publica locala respectiv :psiholog,asistent social si pe care primaria ar trebui sa o respecte?
Mentionez ca Centrul presteaza servicii sociale dar salarizarea pentru toti angajatii nu a fost facuta pe anexa II a legii 153-;familia ocupationala sanatate si asistenta sociala;
Va mltumesc!

Alte discuții în legătură

Asistent social discriminat in invatamantul romanesc ancapatrinjan ancapatrinjan de cand legea invatamntului poate fi ,, batuta ,, de o lege a salarizarii. Mă numesc Pătrînjan Anca și lucrez de 9 ani ca asistent social la Centrul ... (vezi toată discuția)
Intrebare: in ce anexa a salarizarii trebuie sa fie incadrati ... oanaportar oanaportar Intrebare: in ce Anexa a salarizarii - trebuie sa fie incadrati si platiti angajatii din Administrativ ? Buna ziua ! Institutia noastra este un muzeu are ... (vezi toată discuția)
Reincadrarea salariatilor - din 01.07.2017 ? + si acum, se poate face reinacdrarea, retroactiva, si se pot acorda diferente de salariu ? + daca nu era buget ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Astazi, toti salariatii am avut sedinta cu Sindicatul. S-a discutat faptul ca: - unii din salariati nu se regasesc pe Grila de salarizare - ... (vezi toată discuția)