avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Externalizare servicii medical veterinare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Externalizare servicii medical veterinare

Doresc sa ofer servicii chirurgicale pentru medicii veterinari care doresc externalizarea acestui serviciu.

Daca ei au cabinet veterinar inregistrat si organizat ca PFA sau SRL, pot sa faca contract de prestari servicii cu mine, SRL cu cod caen servicii veterinare, dar fara cabinet veterinar? Ei imi pun la dispozitie dotarile cabinetului si ma platesc un procent din incasare.

Legislatia nu mentioneaza aceasta situatie cum se intampla la medicii umani.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Srl si/sau cabinet medical individual oms oms Buna ziua. Numele meu este Marius, sunt medic veterinar, nou pe acest forum si sunt in urmatoarea situatie: sunt asociat unic la un SRL cu cod CAEN 7500 ... (vezi toată discuția)
Inregistrare ca pfi raduiulian raduiulian Buna ziua, Sunt medic veterinar si cercetator. As dori sa devin independent pentru a presta servicii de consultanta si profesionale. Pot sa ma inregistrez ... (vezi toată discuția)
Pot functiona ca srl cabinet veterinar, pana primesc certificatul de inregistrare in registrul unic al cabinetelor veterinare? Theodora_MV Theodora_MV Buna ziua. Sunt medic veterinar, am spatiu pentru cabinet, am achizitionat instrumentarul si mobilierul obligatorii, am obtinut certificatul de la Registrul ... (vezi toată discuția)