avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1903 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Avantaj in natura
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Avantaj in natura

Buna ziua,
O societate plateste pe o perioada de 1 an contravaloare unei chirii pentru o persoana fizica nerezidenta, Persoana fizica nerezidenta Nu este salariat al societatii este un delegat din UE , salariat in UE, trimis la societatea din Romania (parteneri de afaceri) sa ajute la implementarea unui proiect(asista, supravegheaza punerea in folosita a unui utilaj). In aceste conditii contravaloarea chiriei platita de societate din Romania este cheltuiala nedeductibila iar pentru nerezident avantaj in natura, venit din alte surse?(ctr de inchiriere este intre soc din Rom si chirias din Romania cu specificatia ca este locuinta de serviciu pt pers X nerezidenta). Sub ce alta forma ar putea fi suportata chiria astfel incat sa poata fi platita de Soc din Romania?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza -ajutooooor! rodia rodia O societate B care are in chirie un spatiu de la o societate A vrea sa subinchirieze o parte din acesta (3 camere) la diverse persoane fizice. Proprietarul ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu nerezidential ORIONIMPEX ORIONIMPEX O persoana fizica inchiriaza un apartament ca si spatiu comercial unei firme.La plata chiriei se adauga si plata utilitatilor ,respectiv contravaloarea ... (vezi toată discuția)
Societate straina angajeaza romani si presteaza servicii pentru o societate din romania? este legal? madalinalina madalinalina Am si eu o intrebare. O societate straina, fara sediu sau sucursala in Romania, poate sa angajeze cetateni romani? Acestia vor presta lucrari de productie ... (vezi toată discuția)