avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cautiune executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cautiune executare silita

Buna ziua ,
S-a contestat o executare silita .
Am primit acasa o notificare ca in data X sa ma prezint în camera de consiliu a judecătoriei cu următoarele:
- dovada achitare taxa de timbru ( am depus OP la dosar odată cu introducerea acțiunii, dar voi duce confirmarea ca a fost plătită)
- taxa de suspendare
- cautiune suspendare executare.

Am inteles ca taxa si cautiunea si plătesc la trezorerie .
Însă ma baga putin in ceata urmatoarea afirmație " Cautiunea se depune pe numele partii, la dispozitia instantei sau a executorului judecatoresc."

Cum ar trebui sa procedez ? Ce ar trebui sa mentionez la trezorerie pentru a nu ma trezi ca plătesc acele sume dar nu sunt forma care trebuie .

Multumesc .

Alte discuții în legătură

Cautiune executare silita AlexandruIonut AlexandruIonut Buna ziua , S-a contestat o executare silita . Am primit acasa o notificare ca in data X sa ma prezint în camera de consiliu a judecătoriei cu ... (vezi toată discuția)
Executare silita - bo ENGFULL ENGFULL am un bo refuzat de banca pentru lipsa de disponibil fac o recapitulare si daca gresesc sa omit ceva poate primesc atentionari si sfaturi.... cerere la ... (vezi toată discuția)
Investire bo - debitor din gaesti Irina S. Irina S. Sunt creditor din Iasi si vreau sa investesc cu formula executorie doua BO a unui debitor din Gaesti. Fac cererea si o depun la instanta Judecatoriei Gaesti? (vezi toată discuția)