avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa speciala auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa speciala auto

In anul 2005 am achizitionat o masina prin banca-leasing achitând-o în 2009. Am facut cerere de restituire a taxei de inmatriculare la fisc în 2018 atasând facturile doveditoare. In caest moment fiscul nu poate sa-mi returneze banii si ma trimite la banca, desi în 2005 ca utilizator eu am platit taxa de inmatriculare. Intrebare: Ce trebuie sa fac ca sa-mi recuperez 160 euro?
Ultima modificare: Vineri, 7 Iunie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Taxa speciala iuliuscarmen51 iuliuscarmen51 In anul 2005 am achizitionat o masina prin banca-leasing achitând-o în 2009. Am facut cerere de restituire a taxei de inmatriculare la fisc în 2018 ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare contract leasing lumi71 lumi71 Buna ziua In martie 2007 am achizitionat un autoturism nou in leasing pe persoana fizica, pentru care am achitat ulterior inscrierii in circulatie a ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare - auto leasing DAN 27 DAN 27 Am achizitionat un autorism in sistem leasing. Toate cheltuielile facute probabil de firma de leasing (taxe privind inmatricularea, taxa numere, taxa ... (vezi toată discuția)