avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Va rog ajutor. Proces verbal scris eronat.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Va rog ajutor. Proces verbal scris eronat.

Buna seara. Va rog frumos sa ma ajutati :
Am fost oprit si depistat cu 0.09 mg/l alcool pur in aerul expirat. Pe procesul verbal agentul constatator a trecut 37 mg/l iar la mentiuni am trecut ca am baut o bere la 0.33 ml la ora 17. Fapta mea s a petrecut la 00:20
Pot anula acest proces verbal de contraventie daca agentul a scris eronat?
Mai precizez ca in dovada agentul constatator a trecut 0.09 mg/ ldoar pe proces verbal a trecut 37 mg/l

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru alcool la volan.ce pot face? EUGURO EUGURO Buna ziua.As dori si eu o informatie.Acum 1luna si jumatate am fost surprins la volan conducand cu 1,18 alcool pur in aerul expirat.Am fost si la recoltarea ... (vezi toată discuția)
Permis retinut alcool jdefootz jdefootz Am fost testat cu aparatul etilotest care a a indicat 0.16 mg/l, deoarece băusem doar un shot de tequila, am solicitat recoltarea probelor biologice, iar ... (vezi toată discuția)
Rezultatul dat de inml pentru alcoolemie este exagerat de mare față de cel al alcooltestului. cum e posibil așa ceva? DANIEL LUPU DANIEL LUPU Bună ziua. Am o rudă care consumase o doză de bere de 0,5 ml(ora 11:00) , sa urcat la volan, in drum spre casă (ora 13:00) a fost oprit de poliție și ... (vezi toată discuția)