avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... intrarea în locuință
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

intrarea în locuință

Bună ziua,
Vă rog să mă lămuriți dacă pe baza unei notificări al unui executor judecătoresc pot intra în locuința pe care am închiriat-o. Menționez că în notificare s-au respectat cele 30 de zile și a fost menționată clauza că a încetat contractul de închiriere datorită neplății chiriei timp de 3 luni. Contractul a fost încheiat la notar și a fost înregistrat la finanțe. În schimb, chiriașul nu a predat cheile, dar actualmente locuiește în altă parte. Se pare că, totuși mai intră în locuința mea, conform declarațiilor vecinilor. Dacă sparg lacătele și intru în locuința unde sunt proprietară se consideră legal sau se consideră obstrucționarea chiriașului?

Alte discuții în legătură

Termen de judecată mony47bz mony47bz Vă rog frumos, lămuriți-mă într-o problemă: -avocatul meu a depus la judecătorie cerere de evacuare a chiriașului meu pentru neplata chiriei în data ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere teodaria18 teodaria18 Socrii mei au un apartament inchiriat unei persoane fizice. S-a incheiat un contract de inchiriere cu acesta si a fost inregistrat la trezoreria orasului de pe ... (vezi toată discuția)
Contracte de inchiriere luducornelia luducornelia Care sunt caile de a scoate din locuinta inchiriata ,un chirias care nu si/a platit facturile de la intretinerea locuintei,apa,gaz, lumina,gunoi si care a ... (vezi toată discuția)