avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbare permis conducere SUA in permis Romanesc
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbare permis conducere SUA in permis Romanesc

Ami citit raspunsul care s-a dat la o intrebare asemanatoare, la:
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Am fost la "serviciul public comunitar regim permise de conducere si înmatriculare a vehiculelor" si mi s-a spus ca pe langa toate cele amintite in raspunsul de mai sus, mai trebuie sa obtin un formular elaborat din SUA de catre oficiul care mi-a eliberat permisul (acesta fiind Divison of Motor Vehicles, New Jersey).
Pe site-ul DMV NJ pe care il cunosc de mult, nu exista absolut nici un fel de informatie cu privire la ce document are nevoie cineva aflat in afara SUA ca sa schimbe permisul eliberat de ei. Asa ca m-am inpotmolit...

O alta intrebare ar fi daca mai pot sa schimb permisul SUA fara examen in permis romanesc, dupa ce a expirat (inca e valabil acum).
In SUA (specific in NJ) mai pot lua un permis nou fara examen la maximum 3 ani dupa ce ultimul permis a expirat.

Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 13 Iunie 2019
man44, utilizator

Alte discuții în legătură

Permis de conducere strain - preschimbare - CatalinF CatalinF Buna, Am dobandit permisul de conducere in Italia in perioada in care locuiam acolo, acum vreau sa il preschimb in unul Romanesc, doar ca de vreo 3 luni ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere republica moldova EDWARD85 EDWARD85 Buna ziua ! As dori va rog frumos o informatie... Eu am permis de sedere in Republica Moldova valabil pana pe 18/06/2013 pentru studii. De cateva zile am dat ... (vezi toată discuția)
Rezidenta casatorita in canada- ci si pasaport romanesc expira curand.help! AncaPrincess AncaPrincess Buna ziua! Sunt cetateana romana, casatorita cu un cetatean canadian, si am rezidenta permanenta in Canada. Nu am declarat in Romania ca mi-am schimbat starea ... (vezi toată discuția)