avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... preluare constructie in contabilitate
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

preluare constructie in contabilitate

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti cum se preia o constructie de pe statul roman in evidenta contabila a unei primarii. hotararea de insusire in domeniul public al UAT exista. ce acte si ce proceduri mai trebuie pentru a fi preluata in contabilitate si in evidenta?
dar daca cladirea nu apare in nici un CF, in nici o evidenta atunci cum se preia?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Dispensar veterinar chindrisliviuion chindrisliviuion Buna ziua. Sunt proprietarul unui teren, mostenit de la tatal meu, pe care pe vremea lui ceausescu, prin anii 70 s-a construit dispensarul veterinar. Langa ... (vezi toată discuția)
Trecere unui teren in proprietate privata RAD  EMIL RAD EMIL un teren intravilan cu casa construita pe el are regimul juridic ,,drept de folosinta vesnica ,, si as dori sa fac pasii ptr trecerea lui in proprietate ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am o speță mai diferită și aș dori să iau ... Bogdan137 Bogdan137 Bună seara! Am o speță mai diferită și aș dori să iau legătura cu un avocat specializat pe astfel de situații. Am achiziționat un teren pe persoană ... (vezi toată discuția)