avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu fără plată până împlineşte copilul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu fără plată până împlineşte copilul trei ani şi stimulent inserţie profesională

Bună ziua, am o fată născută în 19 octombrie 2017. Pot solicita angajatorului CFP, până la împlinirea vârstei de trei ani? Ar putea să îmi refuze acordarea lui?
Dacă eu intru în CFP, tatăl, care este angajat, poate obţine stimulentul de inserţie profesională? El nu a fost deloc în concediu de îngrijire a copilului. Dacă da, în ce dată ar trebui să renunţ eu la indemnizaţie şi să intru în CFP, ca el să poată primi stimulentul?
Vă mulţumesc!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie cresterea copilului sanducatanas sanducatanas Sunt salariat si vreau sa intru in concediu de paternitate pentru cresterea si ingrijirea copilului.Vreau sa intreb daca optez pentru 1 an dupa cate luni pot ... (vezi toată discuția)
Acordarea stimulentului de insertie ClaudiuGabriel ClaudiuGabriel Buna ziua, Am urmatoarea nelamurire: Copilul s-a nascut pe 14 iunie 2012, si sotia a intrat in concediu de ingrijirea copilului, optand pentru un an de ... (vezi toată discuția)
Zile concediu puericultura ValentinaNastase ValentinaNastase Buna ziua, Daca tatal opteaza pentru stimulentul insertie fara a intra in CCC((Eu nu beneficiez de concediul de maternitate, nefiind angajata), mai poate ... (vezi toată discuția)