avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Perchezitie masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Perchezitie masina

Buna ziua!

Nu stiu daca am nimerit categoria..

Se da urmatorul caz.. ma opreste un echipaj de politie si acestia doresc sa imi perchezitioneze autovehiculul la un control de rutina.. in portbagaj gasesc o gentuta de mica dimensiuni cu un lacat cu cifru..

Masina fiind pe numele altei persoane si eu declarand ca nu stiu cifru.. ei au dreptul sa deterioreze cutia.. sa rupa lacatul ca sa vada ce e inauntru?
Ultima modificare: Luni, 24 Iunie 2019
sabin25, utilizator

Alte discuții în legătură

,,controlul de rutina" este o metoda abuziva de a opri o masina. cai de atac? rosal10 rosal10 Buna seara. O tema destul de discutata este [b]motivul opririi unui conducator auto de catre un echipaj de politie[/b] ,,Controlul de rutina\\" nu este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa va adresez o intrebare : am fost oprit la ... alexdima88 alexdima88 Buna ziua, doresc sa va adresez o intrebare : Am fost oprit la un control de rutina de politia rutiera dupa ora 22.00 ieri ( 14.03.2021 ). In momentul in ... (vezi toată discuția)
Oprit în trafic fără motiv și ulterior amendat. ce șanse credeți că am să-mi recapăt banii dați pe amenzi și să-l văd pe agent pedepsit pentru abuz? Tibi84 Tibi84 MCV.ul politiei trecea pe lângă mine din sens opus, când m.a vazut s.a oprit brusc, a întors, m.a blocat oprind de.a curmezișul în fata mașinii mele, eu ... (vezi toată discuția)