avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod CAEN afiliere si publicitate pe blog
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod CAEN afiliere si publicitate pe blog

Ce coduri CAEN sunt necesare pentru activitatea de afiliere si pentru cea de publicitate pe online, pentru PFA/II? Activitatea va consta in compunerea unui text pe un blog. Continutul textului va avea legatura cu un link de afiliere publicat in continuarea acestuia si cu un banner publicitar (ale altor companii). Pentru compunerea textului am codul 5819, adica alte activitati de editare sau va fi considerata reclama, deci activitate de publicitate cu codul 7311? In plus, prezenta acelor linkuri inseamna ca eu intermediez o vanzare? Mai am nevoie de alt cod?

Alte discuții în legătură

Cod caen marketing afiliat davidw davidw Buna ziua, Am in plan sa devin PFA si am nevoie de parerea dumneavoastra pentru alegerea codului CAEN. Activitatea principala va fi marketing-ul afiliat ... (vezi toată discuția)
Doresc sa fac o activitate online prin afiliere. Every Every Doresc sa fac o activitate online prin afiliere, sa promovez diferite aplicații, sa înscriu referali în aplicați prin intermediul unui site. CE cod CAEN ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru vanzare publicitate pe website Roxana Ana Cernat Roxana Ana Cernat Buna ziua! Sunt PFA si am un magazin online (4791 Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet). Pentru a vinde spatiu ... (vezi toată discuția)