avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Vanzare fond de comert
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Vanzare fond de comert

Calitatea procesuala activa se poate transmite ca urmare a vanzarii fondului de comert?. Implicit, daca suntem in proces cu o societate ce ne reclama pentru o factura refuzatat de noi de la plata, in locul acesteia ca parte reclamanta in proces se poate subroga societatea careia aceasta ii vinde fondul de comert?

Alte discuții în legătură

Buna ziua. se poate transmite calitatea procesuala activa ca ... Maryana@ Maryana@ Buna ziua. Se poate transmite calitatea procesuala activa ca urmare a vanzarii fondului de comert? In 2015 primaria a incheiat contract cu o societate ... (vezi toată discuția)
Introducerea în cauză a moștenitorilor mi ris mi ris Bună seara, aș avea și eu o întrebare. Dacă o parte dintr-un proces civil și anume reclamanta, a decedat, ce se întâmplă dacă unul dintre ... (vezi toată discuția)
Persoana citata a decedat avocos avocos Buna ziua, Dca o persoana citata in instanta a decedat inainte de prima infatisare ce se poate intampla cu acel proces? multumesc (vezi toată discuția)