avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Mecanismul de calcul al cifrei de afaceri prevazut la ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Mecanismul de calcul al cifrei de afaceri prevazut la lit. b), in vederea aplicarii facilitatii fiscale

Potrivit OUG nr. 43/2019 " mecanismul de calcul al cifrei de afaceri prevazut la lit. b), in vederea aplicarii facilitatii fiscale, se va stabili prin ordin al presedintelui Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza, care se va publica pe site-ul institutiei". Eu nu am gasit precizari privind aceasta modalitate de calcul. Este totusi publicata undeva?

Alte discuții în legătură

Contributii salariale Cristina&Dani Cristina&Dani Buna ziua, daca infiintez o firma noua de constructi si cifra de afaceri este 0, beneficiez de scutirea taxelor? Pot angaja persoane sub aceasta ordonanta? (vezi toată discuția)
Noutati 2% si 3,5% pentru 2019 directionati catre ong ! radumititean radumititean 1. In Monitorul Oficial nr. 44 / 17.01.2019 s-a publicat in sfarsit Legea 30 / 2018 de aprobare cu modificari a OUG 25 / 2018 Modifica semnificativ regimul ... (vezi toată discuția)
Calculul facilităților acordate salariaților cu activitate în construcții: cum se calculează cifra de afaceri totală cumulată de la începutul anului, inclusiv din luna de raportare? tatiana1 tatiana1 Veniturile din vanzarea marfurilor altele decat cele din productia proprie intra in\" cifra de afaceri totala cumulata de la inceputul anului,inclusiv din luna ... (vezi toată discuția)