avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decont bilet avion pentru un membru al unui proiect?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decont bilet avion pentru un membru al unui proiect?

Sunt in pregatire cu un film artistic, pentru care trebuie sa aduc in tara un membru al echipei. Cum si ce ar trebui sa fac ca sa pot deconta cheltuiala cu biletele de avion dus-intors? Mentionez ca persoana nu e angajata la firma mea, are contract pe drepturi de autor. Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 10 Iulie 2019
Catinca Dorobantu, utilizator

Alte discuții în legătură

Angajatorul refuza sa emita ordin de deplasare pentru a evita plata diurnei Lucian_Dorna Lucian_Dorna Am lucrat in Spania 4 luni la sediul unei firme spaniole care are si filiala in Romania, cu contract de munca inregistrat pe acea firma romaneasca. Aceasta ... (vezi toată discuția)
Decont de cheltuieli extern contacafe contacafe Buna ziua! In urma unei deplasari externe am intampinat urmatoarele situatii si nu stiu cum ar fi corect sa procedez: -au plecat in deplasare doi angajati cu ... (vezi toată discuția)
Factura avion laurail laurail Buna ziua! Reprezint o firma care se ocupa cu serviciile IT precum si cu vanzarea-cumpararea produselor de gen. Administratorul firmei impreuna cu un ... (vezi toată discuția)