Am citit faptul ca se aplica celor carora nu li s-a emis inca decizia, eu inca nu am primit-o, dar nu stiu sigur daca s-a emis sau nu.
Cand ar urma sa intre in vigoare legea?
Adica luna viitoare ar trebui sa primesc indemnizatia de la primul copil? Cui trebuie sa ma adresez daca nu o primesc?
Legea nr. 89/2019 pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 111/2010
Articolul II
Prevederile art. 9^1 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor, aprobata cu modificari prin Legea nr. 132/2011, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cu cele aduse prin prezenta lege, se aplica si solicitarilor depuse anterior datei de intrare in vigoare a prezentei legi si pentru care decizia de admitere, de catre agentiile pentru plati si inspectie sociala judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, nu a fost emisa pana la aceasta data .
Referitor la legea nr. 89/2019 despre care initiasem eu discutia, acum am primit decizia emisa cu 15 Mai si nu mi se aplica legea 89/2019,adica am primit o indemnizatie mult mai mica decat la primul copil.
Cui ar trebui sa ma adresez? Decizia s-a emis dupa ce s-a dat legea si totusi nu beneficieZ.