avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Studii medii administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Studii medii administrator

Buna ziua,

va rog mult sa ma ajutati cu o informatie. In cazul infiintarii unui SRL, cu 2 asociati, dintre care unul cu studii superioare si unul cu studii medii, calitatea de administrator poate fi atribuita asociatului cu studii medii? iar asociatul cu studii superioare sa fie simplu angajat al societatii?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Dani0399 , utilizator 20:13, 1 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Studiile nu au importanta aici, oricare asociat poate fi administrator.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns, inteleg ca nu mai exista legea conform careia un administrator fara studii superioare nu poate incheia contracte de munca? Multumesc inca o data!
La Registrul Comerțului nu va intreaba nimeni ce studii aveti.
Exista administrator numit prin statut (ceea ce inteleg ca este cazul aici), unde desfasurati toate activitatile in aceasta baza si administrator angajat, care e alta poveste.
Ultima modificare: Joi, 11 Iulie 2019
Geanina DRIAN, Avocat
Salut, cum ai rezolvat cu masina dr Norvegia? Ma aflu in aceasi situatie ca tine...
Multumesc !

Buna ziua, am cumparat o masina care provine din Norvegia. Eu am cumparat-o de la roman care el la randul lui a cumparat-o din Norvegia. Iar eu dupa o sapt dupa ce am cumparat-o am aflat ca trebuie sa platesc taxa vamala....eu nu pot platii aceste taxe vamale ..decat proprietarul roman care a cumparat-o de la.norvegian deoarece trebuie sa fie contractul din ei doi. Ce e de facut in cazul acesta? Multumesc frumos!
Geanina DRIAN a scris:

La Registrul Comerțului nu va intreaba nimeni ce studii aveti.
Exista administrator numit prin statut (ceea ce inteleg ca este cazul aici), unde desfasurati toate activitatile in aceasta baza si administrator angajat, care e alta poveste.

Alte discuții în legătură

Situație atipica, îmatriculare mașină ambasada onulescualex onulescualex Buna ziua, Doresc sa achizitionez un autoturism,proprietatea unui diplomat,atasat la o ambasada din romania(Norvegia)Acum situatia e atipica pentru ca masina ... (vezi toată discuția)
Taxa auto lucian35 lucian35 Buna ziua, mi-am inmatriculat masina in Decembrie anului 2006, adusa din Germania. La vremea respectiva se numea \\" taxe vamale \\" , pe care le-am platit. ... (vezi toată discuția)
Înșelăciune auto. buna ziua am o problema grava pt mine. zilele trecute am cumpărat ... IuliaMariaa IuliaMariaa Buna ziua. Am o problema grava pt mine. Zilele trecute am cumpărat o mașină de la un tip. Mașina a fost adusa din Danemarca el de fapt a cumpărat o din ... (vezi toată discuția)