Prevederile GDPR nu se aplica activitatilor domestic, intre persoanele fizice. Incercati sa o confruntati cu probele si daca nu va restituie banii, mergeti la politie.
catalin-suzeanu a scris:
Bună ziua. În urma constatării dispariției unor sume de bani din casă, am instalat o serie de camere video ascunse. Cu această ocazie am constatat că persoana care venea săptămânal pentru a face curățenie, îmi sustrăgea constant o sumă mică din banii pe care îi țin într-o cutie din bibliotecă, persoana respectivă fiind angajată pe recomandare. Ce șanse am ca, pe baza acestor probe, să fac plângere respectivei persoane la poliție fără a intra sub incidența Regulamentului UE 679/2016 și a Legii 129/2018 privind protecția datelor cu caracter personal? Mentionez că, fiind camere ascunse, imaginile capturate fără acordul persoanei și difuzarea acestora unei terțe persoane, contravin celor două acte de mai sus. Vreau să fiu sigur că nu sunt târât prin nu știu ce proces de către persoana dovedită că mi-a sustras bani din casă. Mulțumesc.