1. Cititi drepturile si conditiile de utilizare ale Facebook. In mod cert veti gasi raspunsul acolo.
2. Facebook nu face dinstinctia dupa tara. In schimb, urmareste protejeaza proprietatii intelectuale. Este posibil sa considere contul dvs ca fiind potential fals si, prin urmare, cere documente justificative.
3. Legat de plata cu cardul, nu este nevoie de niciun act de identitate. Aprobarea platii se realizeaza in baza altor algoritmi de confirmare a identitatii proprietarului cardului/contului, cunoscuti doar de acesta (token, pin, sms).
4. Nu sunt avocat, iar postarile mele reprezinta strict punctele mele de vedere. Trecand peste postarea dvs, va recomand sa tin cont de faptul ca, in esenta, acesta este un forum deschis si ca, uneori, anumite raspunsuri sunt diferite de viziunea/asteptarile noastre. Mai departe, aveti libertatea de actiona dupa cum credeti de cuviinta.
laurr29 a scris:
Sper sa nu fiti avocat. Cum sa fie fals cand literele calca, una dupa alta, pe numele meu? Si nu despre asta este vorba ,in mod special, ci despre faptul ca o entitate straina imi cere, in tara mea (!) cartea de identitate? Pe bune??? Domnule element, n-aveti viziunea abuzului. O sa ma adresez totusi, unui birou de avocatura decat sa intreb aiurea, in locuri unde ma pot trezi cu raspunsuri de la elemente cu apucaturi securistoide. In plus, ca mi-am adus aminte! dedesubt era inclusiv traducerea numelui meu. Fara numele de familie, ca nu-mi place inscriptia numelui pe usa. dar cele doua prenume ale mele erau, cu caractere latine. Cand incasau sute de lei de pe cardul meu, pt diferite promovari, nu era fals???? Tot asa combativ sunteti si-n instanta?