avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Locuinta de serviciu - administrator srl-d
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Locuinta de serviciu - administrator srl-d

Buna ziua,
Ma intereseaza daca, in calitate de administrator (si unic asociat) al unui srl-d, pot sa beneficiez de locuinta de serviciu (chirie si intretinere) intr-o alta localitate fata de cea in care este deschis sediul social.
Mentionez urmatoarele:
1. Societatea are 3 angajati;
2. Eu nu sunt angajat al SC;
3. Sediul social este declarat ca fiind cu activitate si nu este situat in Bucuresti;
4. Locuinta pe care vreau sa o inchiriez este situata in Bucuresti;
5. Majoritatea contractelor sunt semnate cu firme din Bucuresti.
6. Angajatii isi desfasoara activitatea si la sediu si la beneficiari.

P.S. Mentionez faptul ca am mai gasit un topic de genul (postat anterior in 2018) insa nu am reusit sa inteleg daca se poate sau nu.

Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 6 August 2019
dorincotet, utilizator

Alte discuții în legătură

Sediu social firma in apartament, destinatie locuinta Sofia1961 Sofia1961 In cazul in care un aparatment, proprietatea unei persoane fizice este inregistrat ca sediu social al unei firme, care nu desfasoara activitate economica la ... (vezi toată discuția)
Decucere chirie adrianadamian2009 adrianadamian2009 Sunt interesata sa inchiriez un apartament care va avea statut de locuinta personala pentru familie, cat si sediu social pentru o societate. In aceasta ... (vezi toată discuția)
Deducere chirie sediu social adrianadamian2009 adrianadamian2009 Sunt interesata sa inchiriez un apartament care va avea statut de locuinta personala pentru familie, cat si sediu social pentru o societate. In aceasta ... (vezi toată discuția)