avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... nerespectare termen legal de eliberare document ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

nerespectare termen legal de eliberare document (certificat fiscal)

buna ziua.
am depus o cerere pentru eliberarea unui certificat fiscal necesar pentru o tranzactie imobiliara, cerere in numele mamei (semnata de mama) depusa de mine deoarece mama este greu deplasabilă. cererea am depus-o la ora 9.30 in data de 06.08.2019. in data de 08.08 m-a prezentat sa ridic acest certificat fiscal iar primarul mi-a raspuns să vin dupa 30 de zile ca atunci mi-l eliberează. eu aveam o programare la notar care am pierdut-o. la insistentele telefonice aces certificat a fost eliberat in data de 09.08.2019. avand in vedere ca mi-a produs un prejudiciu materil si moral. doresc sa-l actionez in judecată pentru neresectarea teremnului de eliberare document. daca pot face acest lucru si daca da unde mă adresez (carei instante, penal sau contencios administrativ). multumesc

Alte discuții în legătură

Acte cadastru monicaa18 monicaa18 Buna ziua! Detin o casa la tara careia vreau sa ii fac cadastru si intabulare. Am depus cerere din septembrie 2017 la primaria comunei, dar pana in prezent nu ... (vezi toată discuția)
Cum verific daca imobilul ce vreau sa-l cumpar este in regula? 1984a 1984a În perioada următoare intenționez să cumpăr un apartament, jumătate din valoarea acestuia cu banii jos, iar jumătate din valoarea acestuia prin credit ... (vezi toată discuția)
Pierdut certificat nastere si de casatorie rmarius rmarius BUNA ZIUA ! Am pierdut certificatul de nastere , si certificatul de casatorie . Ce pasi trebuiesc urmati pentru obtinerea duplicatelor? Va multumesc f. ... (vezi toată discuția)