avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Achizitie SEAP
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Achizitie SEAP

Buna ziua,
Firma "X" oferteaza prin SEAP Primariei "Y" servicii care se pot acorda prin achizitie directa, valoarea acestora sunt mai mici de 132000 lei+tva.
Primaria accepta oferta si firma accepta conditile puse de primarie si inchid procedura de achizitie prin SEAP. Problema este ca dupa procedura de achizitie directa primaria nu vrea sa semneze contractul. Este legal cum procedeaza Primaria? sa nu semneze contractul
va ,ultumesc

Alte discuții în legătură

Achizitii publice simcarom simcarom Buna ziua As vrea sa stiu daca achizitiile publice pentru lucrari sant obligatorii pe SEAP Sau pot fi si prin negociere directa sau prin cerere de ... (vezi toată discuția)
Contract cu scoli bokordani bokordani Buna ziua, Sunt o persoana fizica si doresc sa ofer, impreuna cu un prieten care este de asemenea persoana fizica, contracost binenteles, unei scoli un site. ... (vezi toată discuția)
Intrebare licitatii publice RobertoIF RobertoIF am urmatoarea situatie: la o licitatie publica prin SEAP am oferta de la o firma neplatitoare de TVA si de la una platitoare de TVA. Oferta de la firma ... (vezi toată discuția)