avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Adopție copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Adopție copil

Buna ziua , pot adopta un copil , care a fost dat in adopție la o ruda ( Verisoara ) pe o perioada de 90 zile , de acomodare , dar care nu o vor păstra , eu am hotărât cu soția sa o adoptam noi , suntem salariați , detinem proprietate persoanala , cum putem proceda , sa putem sa o infiem , după ce obținem atestatul de asistent maternal , numai cu garanția ca as putea adopta copilul luat de ei. Îmi cer scuze dacă nu am postat in categoria forumului dedicat adopției .

Alte discuții în legătură

Buna seara. tocmai am adoptat o fetiță de 4 ani jumătate. ... Mihai Munteanu Mihai Munteanu Buna seara. Tocmai am adoptat o fetiță de 4 ani jumătate. Oare conform noii legi a adopție am dreptul la concediu de maternitate. Cei de la protecția ... (vezi toată discuția)
Adoptie copil patricia2015 patricia2015 buna ziua o intrebare catre domni avocati sunt casatorita cu sotul meu de 7 ani inainte de actualul sot am avut o relatie cu un tip din urma careia a rezultat ... (vezi toată discuția)
Adoptie internationala Ionut.M Ionut.M Buna ziua Numele meu este Ionut M si traiesc in Anglia impreuna cu partenerul meu. Amandoi dorim sa avem copii si am dori sa infiem. Avem o situatie ... (vezi toată discuția)