avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retrocedari Bulgaria
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retrocedari Bulgaria

Buna seara ,in urma decesului tatalui meu ,in acest an ,am gasit in casa documentele cu proprietatile parintilor mamei mele din Kaliacra -Bulgaria .Mama mea a decedat in anul 2014 .Mai exista vreo sansa sa depun dosarul pentru despagubiri ,avand in vedere ca termenul de depunere a dosarelor este prescris? Va multumesc pentru eventualele raspunsuri !

Alte discuții în legătură

Cum sa intru si sa locuiesc in casa parintilor mei GherghinaP GherghinaP Va rog un sfat; Cum pot sa intru efectiv si sa locuiesc in casa parintilor mei in urmatoarea situatie: In urma cu un an , perioada in care ma aflam in ... (vezi toată discuția)
Succesiune teren+imobil notificat cf. l10/2001 ? GRIG2501 GRIG2501 Buna ziua! In timpul recherchelor mele in internet pe tema „Succesiune“ am ajuns pe acest forum si, din ceea ce am citit, am vazut ca raspunsurile ... (vezi toată discuția)
Buna seara! in anul 2009 parintii mei, proprietarii de drept, ... roxy_music roxy_music Buna seara! In anul 2009 parintii mei, proprietarii de drept, au efectuat intabularea apartamentului. In anul 2014 mama a decedat, iar in 2015 a fost facuta ... (vezi toată discuția)