Intentionez sa ma repatriez dupa un numar bun de ani de trait in Canada. Stiu ca unora li s-ar parea ciudat, dar asta este.
Problema mea este ca nu am pasaport romanesc valabil ci doar cel de cetatean canadian.
Stie cineva ce trebuie facut la intrarea in Romania? Trebuie doar sa declar ca vreau sa ma repatriez, sau este vorba de o procedura speciala? Asta pentru ca as vrea sa-mi aduc o serie de lucruri personale, la care n-as vrea sa platesc vama. Nu, nu este vorba de masini ci doar de lucruri care nu incap in doar doua-trei geamantane.
Multumesc celor care au trecut prin experienta asta, sau stiu exact despre ce este vorba si au bunavointa sa-mi raspunda.
Repatriere
Howard
Buna ziua.
Sunt cetatean roman cu domiciliul in Canada din 1994 si vreu sa ma repatriez. Am pasaport CRDS valabil si pasaport canadian valabil. In Ro am doar ... (vezi toată discuția)
Tripla cetatenie?
Armatec
Sint nascut in Romania, din familie de romani. Prin nastere deci am cetatenie Romana. Traiesc de 15 ani in Canada cu sotia isi colipul. Am dobindit si ... (vezi toată discuția)