avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Referitor la GDPR
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Referitor la GDPR

O companie românească mare a furnizat unui terț toate datele mele cu caracter personal fără să ma informeze în prealabil. De atunci tot primesc de la acest terț SMS-uri și email-uri. Când am întrebat au spus că există o nota de informare ce ar fi fost transmisă pe email-ul meu prin 2016 dar eu nu o găsesc. Se prevalează de faptul ca așa e contractul lor cu acel terț și că fac asta pentru protejarea interesului lor legitim. Este corect și legal ?

Alte discuții în legătură

Infiintare magazin produse naturiste String String Buna ziua! Tocmai am absolvit un curs de tehnician nutritionist si as dori sa deschid un magazin in care se comercializeaza produse naturiste (suplimente ... (vezi toată discuția)
Hartuire Bianca Bella baci Bianca Bella baci Buna ziua sunt sunat frecvent de o companie de recuperari,acestia mi-au aflat emailul de la compania de telefonie mobila unde sunt abonat,au inceput sa trimita ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de gdpr Flavius30 Flavius30 Am avut o neintelegere pe baza unor facturi cu un centru medical privat. Am trimist mai multe mailuri fara sa primesc un raspuns, moment in care nu am mai ... (vezi toată discuția)