avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract arenda

Buna ziua.Sunt arendas si preemptor(vecin) pe un teren extravilan. Proprietarul tocmai a vandut terenul fara sa ma informeze, nici primaria nu m-a instiintat.Va rog, ce metode legale am sa anulez tranzactia(se construieste un bloc) si pe ce lege sa merg, ce pasi sa urmez.Va multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Preemptorul accepta oferta de vanzare dar nu cumpara florinuzy florinuzy In cazul unei tranzactii cu un teren agricol extravilan, preemptorul (arendasul) accepta oferta de vanzare afisata pe site-ul primariei dar nu cumpara ce se ... (vezi toată discuția)
Arendasul preemptor - conditii cameliachivereanu cameliachivereanu Buna ziua! Va rog, sa-mi raspundeti la urmatoarele: - arendasul este al doilea preemptor, (dupa coproprietar si rude) ? - arendasul trebuie sa aiba ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren extravilan de catre arendasul coproprietarului ... corinaas corinaas Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca se poate cumpara un teren extravilan (cota parte - 2 proprietari din 3 vand) de catre arendasul coproprietarului ... (vezi toată discuția)