avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recidiva?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Recidiva?

Buna am fost condamnat pentru art. 336 alin. 1 rezultatul fiind o amenda penala care a fost achitata, in prezent sunt cercetat pentru art. art. 335 alin 2,permisul fiind anulat la prima condamnare, intrebarea este de fapt daca este considerata recidiva incalcarea art 335 dupa condamnarea art 336 alin 1, multumesc

Alte discuții în legătură

Amenda penala Cosminflorin19 Cosminflorin19 Buna ziua! Revin cu o întrebare Am achitat în totalitate amenda și am mers cu chitanțele la judecătorie, mai trebuie urmat vreun demers pentru a începe ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie noul cod penal mirc94 mirc94 buna ziua, in luna iulie am fost prins la volan cu o alcoolemie de 1.5 in sange. dupa ce am fost al procuror, acesta a tot amanat iar acum am aflat ca noul ... (vezi toată discuția)
Ajutor - alcool la volan, mi se anulează permisul sau mi se restituie? B266mar B266mar Buna ziua! m-au prins băut la volan și mi-au dat 2 ani cu suspendare,in acest caz se anulează permisul sau mi-l da înapoi după ce mă judec cu ei,A mai ... (vezi toată discuția)