avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestatie a unui Certificat de handicap
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestatie a unui Certificat de handicap

Imi poate trimite si mie un model de cerere in care sa contest Certificatul de handicap am inteles ca trebuie depus la tribunal si nu stiu sa fac cererea de chemare in judecata a comisiei de handicap pentru adulti, Au venit acasa au constatat ca nu ma pot descurca singur de la handicap accentuat am adaugat permanent si ca motiv au scris ca are grija familia de mine eu nefiind insurat stau cu un frate dar el are treburile lui lucreaza pana seara nu are timp de mine eu ramanand singur mai tot timpul ,nu pot face mancare singur, nu pot sa imi pregatesc medicamentele, nu ma pot imbraca singur etc . Imi poate trimite cineva o cerere tip sa o copiez sa o depun la Tribunal .Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:46, 16 Septembrie 2019
Nu există o cerere tip. Și nici nu se poate câștiga un proces printr-o cerere tip. Fiecare caz este personalizat.
Buna ziua dar Comisia are dreptul sa d ea ca motiv ca are grija familia de mine fara sa ii intrebe sau sa semneze ceva .
Ați precizat că aveți gradul ACCENTUAT. Ce anume vreți să contestați`?
Ce dizabilitate aveți`?
Gradul accentuat , Parkinson
Mergeți la un avocat să vă redacteze cererea de chemare în judecată. Termenul de a depune contestația, este de 30 de zile de la comunicarea certificatului de handicap prin poștă.
O depuneți la registratura tribunalului.

Alte discuții în legătură

Contestatie pt grad de handicap Evellynne Evellynne Ce as putea face si ce acte am nevoie? Spuneti-mi va rog ce as putea face in cazul acesta ca nu stiu cum sa procedez:bunica sotului a facut acc vascular in 10 ... (vezi toată discuția)
Contestație anulare certificat de handicap grav ContSters462944 ContSters462944 Buna ziua. Am o întrebare. Am avut certificat handicap grad accentuat,insa anul acesta mi- a fost luat de tot. Am înțeles că doar in tribunal se fac ... (vezi toată discuția)
Reevaluarea gradului de handicap fara studiul documentelor grisa56 grisa56 buna ziua, In urma evaluarii la comisia de expertiza medicala, in anul 2010 s-a hotarat sa-mi dea certificat de handicap gradul accentuat permanent. In ... (vezi toată discuția)