avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... reconstituire drept de proprietate teren
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

reconstituire drept de proprietate teren

Buna ziua. In 1996 am cumparat o portiune de teren de 6 prajini. Nu am facut acte prin notariat , ci doar un proces verbal scris la masina, in care sunt specificate suma, suprafata, vecinatatile si martorii. Pe baza acestui proces verbal, se poate face reconstituirea dreptului de proprietate? Ce trebuie facut pentru asta? Multumesc pentru raspuns.
Ultima modificare: Luni, 16 Septembrie 2019
noiembrie11, utilizator

Alte discuții în legătură

Rog indrumare de specialitate. joi am proces georgeta_2009 georgeta_2009 buna ziua.acum 50 ani parintii au cumparat 2 terenuri cu specificatia ca sunt locuri de casa unul langa celalalt cu acte de vanzare cumparare. in 1960 obligati ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , in urma cu 20 de ani parintii mei au cumparat un ... marcela72 marcela72 Buna ziua , In urma cu 20 de ani parintii mei au cumparat un teren de 1000 mp , in baza unui proces verbal , semnat de catre martori . Dupa 5-6 ani ne-am ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare de acum 50 ani georgeta_2009 georgeta_2009 buna ziua.acum 50 ani parintii au cumparat 2 terenuri cu specificatia ca sunt locuri de casa unul langa celalalt cu acte de vanzare cumparare. in 1960 obligati ... (vezi toată discuția)