avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Instalație gaze naturale
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Instalație gaze naturale

Legea spune că societatea de distribuire a gazelor naturale este obligată să facă din fonduri proprii instalația până la hotarul proprietății. Pe mine m-au pus să plătesc 3100 roni pentru o instalație de 8m de la conducta principală la hotarul proprietății. Dacă legea este în favoarea mea cum pot recupera banii ?

Alte discuții în legătură

Lucrare la instalatia de gaze de pe o proprietate particulara ContSters218995 ContSters218995 S-ar putea un raspuns concret? Va prezint un caz:-proprietar1 la curte cu casa, detine o instalatie de gaze efectuata conform unui proiect legal, platita, ... (vezi toată discuția)
conectare fara acord la conducta de gaz arakys arakys Buna ziua! Vecinul de etaj si-a montat centrala termica de apartament. Nu s-a conectat direct la conducta comuna de gaz de pe casa scarii, a preferat sa se ... (vezi toată discuția)
Vecinul de la et. 4, singurul racordat la gaze, nu îmi dă voie să mă racordez la țeava trasă de el. care este calea legală de rezolvare? DanielaTunaru DanielaTunaru Buna seara. Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje. Um vecim de la et 4 este singurul care este racordat la gaze , eu vreau sa ma racordez la teava trasa de el dar ... (vezi toată discuția)