avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Obtinere acte bursa sociala student
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Obtinere acte bursa sociala student

Buna ziua, trebuie sa adun niste acte pentru bursa sociala oferita de Universitate, dar am cateva nelamuriri. Se cer: "adeverinte din care sa rezulte veniturile salariale nete si asimilate acestora pe ultimele 3 luni ale fiecarui parinte, si eventual ale studentului, taloane de pensie,"etc..
Familia este monoparentala, studentul nu are nici un venit, parintele studentului are salariul minim pe economie. Problema este ca in ultimele 3 luni de zile a schimbat 3 locuri de munca, trebuie sa ceara de la fiecare loc de munca adeverinta din care sa rezulte venitul salarial net? Pentru ca de la unul din locuri de munca nu cred ca poate obtine pentru ca si-a dat demisia cu cearta, exista alta modalitate sa poata obtine adeverintele necesare?(Ma gandesc ca de la ANAF poate se poate lua.
Al doilea lucru cerut: "adeverinte eliberate de organele financiare teritoriale din care sa rezulte veniturile realizate din surse proprii sau din prestarea unor servicii", nu inteleg daca trebuie doar pentru student sau si pentru parinte? Daca da, astea se pot obtine de la orice ANAF banuiesc?
3. "Declaratia de impunere privind impozitul pe venituri agricole" pentru cine? Student sau parinte? Studentul are domiciliul intr-un judet, parintele in altul, ar trebui mers la 2 primarii(am inteles ca de la primarie se obtine) daca trebuie pentru ambii.

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Ajutor social anca33a anca33a va rog sa-mi spune-ti care ar fi cuantumul ajutorului social in caz ca se aproba va multumesc (vezi toată discuția)
Ajutor social tuddi tuddi Buna ziua, De ce ajutoare poate beneficia o mama divortata, din mediul rural, cu un copil in grija, si care nu primeste pensie alimentara de la sot, avand ... (vezi toată discuția)
Mama fara nici un venit irinukiry irinukiry Buna ziua. Am lucrat in strainatate 3 luni,iar cand am revenit in tara eram gravida in 4 luni si jumatate. Nu am avut nici un fel de venit. Am nascut pe 6 ... (vezi toată discuția)