avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... TRANSFER SAU DETASARE REZIDENTIAT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

TRANSFER SAU DETASARE REZIDENTIAT

Buna,am luat rezidentiatul pe expertiza medicala a capacitatii de munca Bucuresti si as dori sa stiu care sunt pasii,cum se procedeaza pentru a putea face un transfer sau detasare pe Oradea...orice informatie mi-ar fii de mare ajutor.
multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 30 Noiembrie 2009
BEATRIX DAVIDE, utilizator

Alte discuții în legătură

Transfer medic rezident epure alina epure alina Buna ziua! Sunt medic rezident pediatrie Tg Mures cu detasare in Sibiu. As dori sa ma transfer dar centrul din Tg Mures nu da transferul. Cum ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Pfi/srl medic stomatolog debutant Karla422 Karla422 Buna ziua! Imi cer scuze daca intrebarile pe care le voi pune sunt putin aiurea, insa sunt foarte novice in aceste subiecte. Am vazut subiecte similare ... (vezi toată discuția)
Decizii medicale asupra capacitatii de munca mirela 20 mirela 20 BUna seara, Stiu ca pensiile de urmas, ajutorul de inmormantare si alte drepturi de care cetateanul nu a stiut sau nu a depus documentatia pt. ele, le poate ... (vezi toată discuția)