avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Termeni legali necesari la implementarea unui website?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Termeni legali necesari la implementarea unui website?

Dezvolt un site web in Wordpress unde prezint serviciile mele de design web si design grafic pe care le pot presta, si am ajuns la partile mai putin cunoscute mie si anume Termeni si Conditii, Politica de confidentialitate, GDPR si Politica de cookies. Ceea ce eu as vrea sa inteleg sunt urmatoarele chestiuni:
1. Politica de confidentialitate e acelasi lucru cu GDPR?
2. Termenii si conditiile, Politica de confidentialitate ( sau/si GDPR ) si Politica de cookies pe care trebuie sa le afisez pe site trebuie redactate intr-un cadru legal ( avocat, consultant etc) intrucat imi trebuie o parafa oficiala? Sau daca ma asigur ca indeplinesc conditiile legale necesare le pot redacta/ achizitiona pe cont propriu? Stiti cumva anumite documente oficiale folosite pe post de template care sa corespunda legilor in vigoare?
3. In contractul pe care il inchei cu clientii trebuie incluse anumite sectiuni/clauze care sa aiba legatura cu aceste politici?
4. Toate aceste politici sunt obligatoriu de mentionat pe site?
5. Mai sunt si alte chestiuni legale din aceasta arie care trebuie avute in vedere in momentul crearii unui site web?

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 24 Septembrie 2019
ankiutel, utilizator

Alte discuții în legătură

Intrebare pfa: se poate sa ofer servicii creare web-site si vanzari ... creat1on88â creat1on88â Intrebare PFA: Se poate sa ofer servicii creare web-site si vanzari online in intermediul acestuia? Fara a face firme diferite zic. (vezi toată discuția)
Gdpr Talida Covaci Talida Covaci Bună ziua, Dacă am un site care prezintă doar știri și permite comentarii, fără a avea vreo corespondență cu persoanele care eventual comentează, ... (vezi toată discuția)
Acord client aparitie pe site in sectiunea portofoliu alexandrion77 alexandrion77 Buna ziua, As dori ca pe site-ul firmei mele sa mentionez la sectiunea \"Portofoliu\" cativa clienti cu care am lucrat insa de la care nu am un acord scris ca ... (vezi toată discuția)