avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Plagiat online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Plagiat online

Sunt unic distribuitor al unui produs fabricat în USA, fac traducere cu descrierea produselor în scop de promovare on line. De la o firmă concurenta ni se copiază textele cu descriere, ne șterge brandul și adaugă în text brandul lor. Menționez ca descrierile nu sunt plagiate, sunt texte originale. Ce pot face în acest caz?

Alte discuții în legătură

Plagiat online Gabitica Gabitica Sunt unic distribuitor al unui produs fabricat în USA, fac traducere cu descrierea produselor în scop de promovare on line. De la o firmă concurenta ni se ... (vezi toată discuția)
Importul de produse de make-up ale unor branduri deja existente aici, este ilegala? ina_enache ina_enache Buna ziua. Astazi vin cu o intrebare la care am primit raspunsuri contrare in ultima perioada. Detin un mic magazin de cosmetice si as dori sa ma extind. IN ... (vezi toată discuția)
Vânzare produse importate sub aceeaºi denumire regãsite în o.s.i.m. lArmAr lArmAr Buna ziua. Sunt incepator, am infiintat un SRL si doresc sa fac import de instrumente medicale. Din ce m am documentat, produsele care doresc sa le import de ... (vezi toată discuția)