Buna ziua,
Se da urmatoarea speta:
Detin o societate comerciala pe un domeniu de activitate, respectiv activitati fotografice, iar in certificatul constatator am autorizat si codul caen 7112, mentionez ca pe acest cod caen doresc sa mai am activitate din cand in cand in domeniul proiectarii pieselor mecanice si eventual programarea masinilor unelte pe scurt servicii de consultanta pentru alte societati in domeniul inginerier mecanice. Din ce am inteles acest caen 7112 se supune regimului OUG 114/2018, care obliga societatiile care au acest caen fie el si secundar la salariu minim de 3000 de lei.
Intrebarea mea este daca este neaparat obligatoriu angajarea pe 3000 de lei. Avand in vedere ca nu prestez servicii in domeniul constructiilor ci sunt doar servicii de proiectare/programare in domeniul mecanic ma oblig la plata 3000 de lei salariu indiferent de cine este angajat in societate?
Oug 114 art. 66
cosminsalagean
Daca o firma are codul caen 7112 ( activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea ), iar domeniul de activitate este proiectarea tevilor unei ... (vezi toată discuția)